StudentombudetJag heter Kristel Torgrimsson och arbetar som studentombud för alla studenter som läser mot Lärarhögskolan vid Umeå universitet.

Som studentombud arbetar jag med utbildningsbevakning. Detta innebär att jag granskar lärarutbildningen ur ett kvalitetsmässigt och regelmässigt perspektiv, representerar studenter vid beredande och beslutande organ, samt hjälper studenter när de stöter på problem med sin utbildning. Jag är även huvudstuderandearbetsmiljöombud, vilket innebär att jag hanterar frågor som rör arbetsmiljö.

Har du frågor/synpunkter eller upplever problem med din utbildning kan du komma in till mig på mitt kontor på Umeå studentkår eller kontakta mig via mail eller telefon! När man kommer till mig har man alltid rätt att vara anonym.Kristel Torgrimsson
070 / 269 68 83
utbumpe@umeastudentkar.se