Pedagogernas Dag


Hej kära kommun och skolor!

Den 6/4 är det för femte året i rad dags för Pedagogernas Dag på Umeå Universitet. Det är en arbetsmarknadsmässa där lärarstudenter och studie- och yrkesvägledarstudenter får information om och möjligheter att knyta viktiga kontakter för framtida yrken.

På Lärarhögskolan vid Umeå Universitet läser just nu ca 2000 studenter och i juni 2016 tar studenterna från den nya lärarutbildningen examen. På pedagogernas dag finns möjlighet att i ett öppet forum knyta kontakter och utbyta kunskaper. Vi ser detta som ett ypperligt tillfälle för Er att informera om skolverksamheten i just Er kommun samt få en inblick i dagens lärarutbildning.

Under dagen kommer föreläsningar hållas innan och efter utsatt tid av Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund. Ni kommer inneha en monter hela dagen bestående av två bord och då ingår även lunch.


Anmälan sker till vår mejl:                                                                                              arbetsmarknad@umpe.se   I anmälan ska följande saker preciseras
1.       Skola och/eller kommun
2.       Antal personer
3.       Allergier
4.       Fakturaadress

Datum: 6/4 - 2016
Senaste datum för anmälan: 27/1
Tid: 11-14
Plats: Universum på Umeå Universitet
Kostnad: 2000 kr för tre personer + 1000 kr om man är fler

Hör gärna av er till oss med frågor och funderingar :-)

Med Vänlig Hälsning
Arbetsmarknadsgruppen
UmePedagogerna


Kontaktperson: Jonas Jonsson
Mobil: 0702755867
Email: arbetsmarknad@umpe.se