Studie- och yrkesvägledare sökes till Solna

Itineris söker studie och yrkesvägledare till vårt team i Solna

Arbetsbeskrivning  
Till vår växande verksamhet i Solna söker vi fler studie- och yrkesvägledare.  Hos oss är du en viktig person för deltagarna du möter. Du får chansen att hjälpa människor med matchningar mot arbetslivet. Du jobbar både på gruppnivå och individuellt anpassat och målet är att deltagaren ska komma ut i arbete eller vidare till studier. Din roll blir att komplettera våra handledare och kartlägga och coacha deltagare vidare men också hjälpa dem att se de olika möjligheterna vidga perspektiven.

Vi på Itineris har tillsammans lång och bred arbetslivserfarenhet. Flera av oss har arbetat med coachning och rådgivning både enskilt och i grupp. Vi har dessutom tillgång till ett stort nätverk av kompetens som skapats genom våra långa och skiftande bakgrunder och arbetslivserfarenheter. Vi arbetar alltid strategiskt och målinriktat och fokuserar hellre på möjligheter än eventuella hinder.

Vi söker: En examinerad studie- yrkesvägledare (180 Hp) Förmåga att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i att använda datorbaserade ordbehandlings- och presentationsprogram, e-post samt internet. Goda kunskaper i engelska. Andra språkkunskaper är meriterande. Det finns stora möjligheter att i samråd planera och förlägga din egen arbetstid för tjänsten.

Ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår studie- och yrkesvägledare,  Lillan Soleby eller områdeschef Lisa Kjellgren via mail eller telefon.
Vi ser fram emot din ansökan.

Kontaktuppgifter
ITINERIS AB
Lisa Kjellgren
tel: 073 700 73 64

Lillan Soleby
tel: 070-7710593
E-post: lillan@itineris.se

Adress: Råsundavägen 160  /   169 36 SOLNA Webb: http://www.itineris.se